2009. szeptember 6., vasárnap

Szép őszi nap…

Tegnap volt esedékes a cégem éves rendes munkatársai rendezvénye. Általában elég nagyszabású a program, s ez idén sem volt másként, a Kincsem parkban voltunk vendégségben. A nap reggelivel indult – tekintettel a hideg időre, teával kiegészítve. Ezután jöttek a köszöntőbeszédek, az anyacég képviselőjétől, majd a saját vezérünktől, végül pedig a legjobb dolgozóknak járó elismerések kiosztásával fejeződött be a konkrét hivatalos program rész.

Ezután az egész nap műsorvezetője: Csonka András mesélte el a programot, majd jött az ebéd, amik grillételek voltak, mindenféle salátákkal. Az ebéd után a Bagi-Nacsa páros szórakoztatta a tömeget, majd a Presidance fantasztikus táncműsora nyűgözte le a közönséget.

Utána régi lelátóról átvonultunk az újra és megnéztük a tiszteletünkre rendezett ügető és galopp versenyeket, amelyeket Farkasházy Tivadar (és párja: Mimi) is megtisztelt a jelenlétével. A lovas program végeztével volt még egy rövid lehetőség közelebbről megszemlélni a lovakat, ezt a magam részéről inkább kihagytam, na nem mintha nem kedvelném ezeket a csodás állatokat, inkább csak nem volt kedvem tülekedni, illetve mindenképpen jó helyet szerettem volna, a számomra legizgalmasabb programpontra: A szép nyári nap című Neoton dalokra épülő musical előadására. Nem az egész előadást láthattunk, csak nagyon felcsigázó válogatást.:)


Napközben gulyásfőző verseny indult a vállalkozó kollegák csapatainak, s borkóstolási lehetőség is kiegészítette a programot, ahogy a póker tanulás és a verseny is:) Vacsorára a már említett gulyást lehetett enni, illetve frissen sült kenyérlángost, vagy kürtőskalácsot. Én előbbi választottam, s KáeMnek is hoztam egy szeletet, aki sajnos nem vehetett részt velem a napon.

Összességében nagyon klassz napunk volt, leszámítva, hogy az ebédre kínált finomságok, nem voltak igazán finomat, illetve, hogy a gulyásnak nem volt elég ideje, hogy igazán megpuhuljon benne a hús.

Búcsúajándékként direkt a cégünk kollegáinak nyomtatott könyvet kaptunk, pontosabban: Farkasházy Tivadar Overdose-ról szóló könyvét, kis extra előszóval kiegészítve.

Végül pedig, az Év példaképének ezúton is gratulálok – bár információim szerint ő nem olvassa a blogunkat…ha mégis, hát most kiderül:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly