2010. szeptember 24., péntek

Silver Resort - Balatonfüred


Jó pár éve már, hogy utoljára Balatonfüreden jártam. Akkor is szép volt már a Tagore sétány, de most még tökéletesebb. A szállodát pedig igazán odaillőnek éreztem. Ahogy beszéltük a kollegákkal...Európa bármelyik városában megállná a helyét a Balaton partnak ez a része.


Itt is a szervezés alatt kezdődött a jó kapcsolat. Kiemelkedő volt a hozzáállás. Amikor pedig megláttuk a szállodát, hát teljesen elámultunk:) Minden kollega elismeréssel nyilatkozott a szállodáról, a szobáról. S az étkezéseknél is teljes volt az öröm.


Két napot, egy éjszakát töltöttünk a szállodában. Ezalatt végig a rendelkezésünkre állt a konferencia terem, illetve az előtte található kis terület, ahová a bekészítéseket kaptuk. Remek volt az ellátás. Ha valami elfogyott kérésre azonnal pótolták. A vacsora utáni játékos programunkhoz is biztosítottak bekészítést:)

Étkezésből hármat töltöttünk a szállodában. Két ebédet és egy reggelit. Mind a két ebéd nagyon jó volt. Nem fogom tudni pontosan felsorolni a fogásokat, de bőséges volt a választék, igényes a tálalás. Két féle leves, öt féle főétel, négy féle köret, és több verziós desszert (sütemény, gyümölcs, fagylalt, sajtok) közül lehetett választani. A reggelinél is csak pozitívat tudok mondani. Mi közepes időben mentünk le, de akkor még mindig tökéletes volt a tálalás, mindenből volt bőven kirakva és nagyon bőséges volt a választék. Icipici kritikai észrevétel, hogy a rostos ananászlé és grapefruit mellett én hiányoltam a narancslevet a választékból.


A szoba szerintem szép volt, elég tágas. Az ágy volt talán egy picit kicsi, de erről érdemben a két méter közeli fiú kollegák tudnának nyilatkozni, mi a kolleganővel végülis elfértünk rajta. A fürdőszoba kifejezetten tágas és jól felszerelt. Az erkély és a kilátás pedig minden vitt. Hosszabb távon is szívesen ébrednék erre a látványra.


A szobai és külső fotókat a szálloda honlapjáról vettem. Az étel fotókat én készítettem a második ebédünknél.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly