2012. július 27., péntek

Aranytallér Söröző és Pizzéria

Barátaink ajánlották, hogy a gyerekorvosunk közelében van egy klassz magyaros jellegű étterem. Hát ma éhesek voltunk, siettünk, de nem vágytunk gyorsétterembe. Erről meg jókat írtak a neten is.

A töltött-rántott sertés
Hát…régen csalódtunk ekkorát. Már az étlapra és az italra is várni kellett legalább 10 percet, annak ellenére, hogy rajtunk kívül csak egy vendég volt, akiknek érkezésünkkor mondták éppen, hogy mindjárt elkészül az étel…talán gyanakodni kellett volna. Szóval Zsebi egy nyugodt és együttműködő baba, ha éttermezésről van szó, általában…mert most nem volt az, legalábbis 30 perc várakozás után kicsit már unta a babakocsiban ücsörgést, mi meg az éhezést. Sajna későn vettük észre, hogy 10 lépésre van egy játszótér, de egy kis hintázással így is sikerült annyira lekenyerezni, hogy megvárja, míg belapátoljuk a gyenge 45 perc alatt elkészült ételünket (ennyi idő alatt, ha előkészítve rendelkezésre állnak az alapanyagok itthon is elkészítem). 

Grillezett verzió
Maga a kaja nem volt rossz, csak pincérünk modora, a kiszolgálás tempója, a limonádéról alkotott fogalmuk és úgy általában az élmény volt sokkoló. 

Pizzabatyu
Egyébként két sertéses frissen sültet választottunk. KáeM hagymás-gombás- sajtos grillezett verziót. Én egy baconos-sajtos-paprikás rántott változatot. Illetve kipróbáltuk a bolognai-s pizzabatyut, amit dicsértek. Ez utóbbi tényleg nagyon jó volt, itthon is elő fog kerülni. Árkategóriára mondjuk közepes, tekintettel az elhelyezkedésre és a kiszolgálásra nem annyira olcsó. 5500 forintot fizettünk a fentiekért plusz két fél literes limonádéért. Az egészen biztos, hogy nem fogunk visszatérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly