2015. május 16., szombat

Babysitting - A felvigyázó



Még valamikor tavaly néztük meg a filmet moziban, Győrben. Elég nehez indultunk el akkor a kimenőre. S még nehezebben döntöttünk a mozi mellett, kissé tartva a választott francia filmtől. Pedig igazán jó döntésnek bizonyult (annak ellenére, hogy már csak az első sorba kaptunk jegyet…nem is tudom mikor ültem utoljára első sorban). Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy most annak kapcsán készült el végre a bejegyzés, ahogy azóta letöltöttük és már többször meg is néztük :)


Elöljáróban…ritka kivétel, de el is olvastam előre: "Claire és Marc elutaznak a hétvégére, örökmozgó gyereküket pedig rábízzák egy bébiszitterre. Franck megbízható fiatalember hírében áll, a házaspár biztos benne, hogy fiuk jó kezekben lesz. Másnap azonban egy rendőrségi telefonhívásra ébrednek, miszerint otthonukban történt egy kisebb incidens: a házukat teljesen felforgatták, a fiúk pedig eltűnt!
A rendőrség talált ugyanakkor egy GoPro kamerát, amely úgy tűnik, rögzített mindent, ami az éjjel történt. Claire és Marc izgatottan nézik vissza a felvételeket, hogy megtudják, mi történt a házban és hová tűnhetett a gyerekük. Az első dolog, ami kiderül, hogy az előző nap volt Franck 30. születésnapja."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly