2015. május 14., csütörtök

Tejszínes majorannás zöldbableves

Adott volt egy ötlet, de kicsit dobni akartam rajta, ezért kapott egy apró csavart :) Finom lett, jól fogyott.

Tejszínes majorannás zöldbableves
1 kis fej hagyma
2 ek olaj
2 kicsi krumpli
1 kicsi répa
1 nagyobb marék zöldbab
majoranna, só, bors
2 dl tejszín
1 pár virsli
Az apróra vágott hagymát az olajon megfonnyasztjuk, majd rádobjuk a fűszereket, a többi zöldséget. Picit pároljuk, majd felöntjük a tejszínnel és némi vízzel. Mikor már kellően puhák a zöldségek hozzáadjuk a karikára vágott virslit. A főzés közben időnként kell hozzá pluszban vizet adni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly