2015. június 14., vasárnap

1000 Sárkány Kínai Étterem



Már többször szóba került, hogy A. barátunk legújabb ajánlását felkutassuk. Egyik este be is próbálkoztunk, de zárva volt. Ezúttal meg az étterem nagy része esküvőhöz volt berendezve, megterítve, így nem is számítottunk rá, hogy kapunk asztalt és tudunk enni.

A választás nem volt egyszerű, mert rengeteg kipróbálnivaló finomság van az étlapon. Előre elnézést kértek, hogy kicsit lassabban fog menni, mert nyilván az esküvő az első, de nem bántuk, már csak azért sem, mert baromi kiváncsi voltam a menyasszonyra. Hát a lassabb kiszolgálás mondjuk egyáltalán nem volt annyira lassú, mi viszont elég lassan ettünk, sokat beszélgettünk, kutakodtunk kínai esküvő témában, de a közel két órás tartózkodás alatt nem sikerült még csak meglesni sem a menyasszonyt.

Na mindegy, az ételek mind jók voltak, volt kiemelten jól sikerült is közöttük. Ahogy az kínaiban általában lenni szokott, mint a ketten mást minősítettünk napi kedvencnek;) A lassúságnak és éhségünknek köszönhetően összesen két dolgot volt érdemes elcsomagoltatni, pedig hoztuk rendelésben a formánkat, mint látható a képeken (Sajnálom, hogy nem tudom felsorolni, hogy mi mindent ettünk). Fizettünk, szokásos kínai ár (nem büfé, de nem is megújult Wang), majd ügyesen ott felejtettük a csomagot :P

Az étterem maga hangulatos, már-már giccsesen kínai. A szokásosnál jóval nagyobb. Tisztaság volt, talán a mosdóra kellett volna egy picit több figyelmet fordítani, de ezt betudtam az átlagon felüli vendéglétszámnak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly