2015. augusztus 18., kedd

Buffalo Steak House


Sógoromék ajánlották a helyet, s mivel a belvárosban több étteremben is telt ház volt, hát gondoltuk ez eléggé kiesik ahhoz, hogy meglátogassuk. Nos olyan először-utoljára-sohatöbbet élmény volt. Pedig annyira, de annyira szépen indult.




Hangulatos helyen, a steak-témához passzoló dizájnnal fogadott az étterem. Kellemes étlap, kedves pincérek, gyors kiszolgálás. Mind a ketten ugyanazt kértük, közepesen átsült medalliont libamájjal, sajtmártással…köretben variáltunk kicsit (steak krumpli és házi rozmaringos verzió). Nos szerintem a medalion nem az, amit kaptunk, s a közepesen átsült hús oly jellezetes rózsaszín színét sem sikerült felfedezni rajta :( A köretek olyan pont megteszik kategóriák, a libamáj mérete a megmutattuk, hogy van (medalionra egyébként tökéletes méretű lett volna!), a sajtmártás mondjuk kiemelten finom volt.

Az árak kellemesek, nyilván nem belváros ;) Az üdítőnek választott Fanta ananász mondjuk érdekes volt, gyerekkorom ananász-üdítőjére emlékeztetett (szénsavas üveges termék volt anno). Azért a maradékot elcsomagoltattuk...bár a legjobb részét - a már említett sajtmártást - nem sikerült a csomagba csempészniük :( S bár írtam, hogy nem valószínű a visszatérés, de azért teljesen nem zárom ki, hogy valaha egyszer kapnak még egy esélyt, meg végülis még egyet mindenki megérdemel ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly